تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
ساخت اسکلت فلزی و مزایای آن

ساخت اسکلت فلزی

ساخت اسکلت فلزی و هر آنچه در مورد ساخت اسکلت فلزی باید بدانیم.

ساخت اسکلت فلزی و مزایای آن


مقایسه ساخت اسکلت فلزی نسبت به سازه های بتنی

در اینجا قصد داریم تا به تفاوت ساره ها و مقایسه ساخت و ساز با سازه های بتنی و استفاده از اسکلت فلزی برای ساخت بنا  بپردازیم .به این منظور باید عوامل زیادی را مورد بررسی قرار داد که این عوامل، نقش تعیین کننده ای در انتخاب نوع سازه خواهد داشت.

 

تفاوت مقاومت اسکلت فلزی با سازه های بتنی

خوب است بدانید که  نسبت مقاومت به وزن فولاد نسبت به بتن بیشتر است و  زمانی اهمیت زیادی دارد که در خرید سوله دست دوم با دهانه بزرگ رو به رو می شویم و یا قصد ساخت و ساز در زمین های سست را داشته باشیم.

 

ساخت اسکلت فلزی  با در نظر گرفتن خواص ارتجاعی فولاد

میزان قابل قبول پیروی از قانون هوک در برابر تنشها در فولاد نسب به بتنی که ارقام قابل اعتمادی را در اختیار قرار نمیدهد، ساخت اسکلت فلزی را کاملا توجیه پذیر میسازد.

 

پایین بودن میزان نیروی لرزه ای در سازه های فولادی

به این نکته باید توجه کرد که  در قالبهای بتن مسلح به دلیل وزن بیشتر، ضریب نیروی لرزه ای از قالبهای فلزی بزرگتر است .اینجاست که ساخت اسکلت فلزیمی تواند توجیه خوب و مناسبی داشته باشد.

 
شکل پذیری سازه های فلزی

از مزایای  مهم سازه های فلزی مثل سوله ها، اسکلت فلزی بنا ها  میتوان گفت این سازه ها قابلیت شکل پذیری دارند . فلزها در برابر ضربه مقاوم ترند در حالی که بتن کاملاشکننده بوده و نیروی بسیار کمی، قادر به نابودی کامل آن است.

 
سازه های فلزی خواص یکنواختی دارند.

کارخانه های تولید فولاد در  شرایط تولید کاملا تحت کنترل  یکسان هستند و محصول تولیدی استاندارد های ضروری  را دارد .در صورتی که سازه های بتنی با شرایط متغیر ساخته میشوند و ممکن است همه بخش های یک اسکلت بتنی یکسان نباشد.

 اطمینان در یکنواختی خواص مصالح باعث انتخاب ضریب اطمینان کوچکتر می شود که این به نوبه خود منجر به صرفه جویی در مصرف مصالح می شود .

 
طول عمر سازه های فلزی

در صورتی که در ساخت اسکلت فلزی دقت کافی صورت گیرد این سازه های فلزی تا مدت زمان بسیار زیادی قابل بهره برداری هستند در حالی که سازه های بینی عمر کمی دارند.

 
سازه های فولادی دارای پیوستگی مصالح هستند

قطعات فلزی عموما با توجه به مواد شان پیوسته و همگن هستند ، ولی در قطعات بتنی در هر زلزله به پوشش بتنی روی میلگرد صدمه وارد می گردد . ترکهائی که در پوشش بتن پدید می آید ، موجب ضعف قطعه شده و احتمال دارد که ساختمان در پس لرزه یا زلزله بعدی تخریب شود .

 

وزن سبکتر سازه های فلزی نسبت به سازه های بتنی

‌میانگین وزن اسکلت فولادی بین 250 تا 390 کیلوگرم بر مترمربع و یا 80 تا 130 کیلوگرم بر مترمکعب است ، درحالی که در ساختمانهای بتن مسلح این ارقام به ترتیب بین 480 تا 780 کیلوگرم بر مترمربع یا 160 تا 250 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد .

امکان اصلاح سازه و مقاوم سازی

در سازه های فلزی امکان اصلاح اشتباهات امکان پذیر است  سازه را تقویت می شوند  در صورتیکه در مورد سازه های بتنی این امکان وجود ندارد.

شرایط آسان ساخت و نصب سازه های فولادی

 تهیه قطعات فلزی در کارخانه و نصب آن در محل ، در هر شرایطی امکان پذیر است  در حالی  که در مورد ساختمانهای بتنی محدودیت هایی وجود دارد.

موضوع :
برچسب ها : ساخت اسکلت فلزی,اسکلت فلزی,خرید سوله دست دوم,ساخت اسکلت فلزی و مزایا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 7 شهريور 1395ساعت 19:18 توسط بهداد وب | تعداد بازديد : 125 | |